ЧЛАНОВИМА ПРЕДСЕДНИШТВА

Поштовани,

Сагласно предлогу Одлуке Председништва шаљем Вам два дописа: допис премијеру и допис медијима о организовању јавне седнице испред зграде Владе Републике Србије. Уколико сте сагласни, потврдите. Уколико имате сугестије предложите данас, 1. новембра 2016. године до 12.00 сати.

Истовремено проследите дописе свим синдикалним организацијама у саставу градских, окружних  и општинских одбора како би чланство било упознато са активностима које планирамо у циљу подршке и масовног учешћа у будућим догађајима који нас очекују.

У овом тренутку је најважније да будемо јединствени, према чланству и запосленима одговорни, свесни терета који носимо и искушења која нас очекују. Прилика је да потврдимо нашу снагу и моћ и изборимо још једну радничку победу као и много пута до сада. Наш слоган „Заједно до победе!“ никад важније везивно ткиво онога што смо остварили и онога што желимо постићи.

Ваш председник