ЗАХТЕВ ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ А. ВУЧИЋУ ЗА ХИТАН САСТАНАК

Александар Вучић

Предмет: Захтев за хитан састанак

Поштовани,

Као што сам већ нагласио у претходном допису, изузетно ценим Ваше досадашње ангажовање у својству премијера, као и разумевање и спремност за предузимање конкретних акција, са циљем побољшања положаја запослених у комуналном сектору.

Као што вероватно знате, имали смо два састанка са представницима Владе Републике Србије, на којим је исказана добра воља и намера Владе да се захтеву удовољи али не и сигурност да ће се то десити. Незадовољство због чињенице да буџетски корисници добијају повећање плата, док истовремено они који га пуне нису ни у једном плану повећања, расте сваког дана и нажалост више нисмо у могућности да га сузбијемо и умиримо. Управо из наведених разлога обраћам се Вама за посредовање и помоћ јер сматрам да сте у потпуности упознати са новчаним примањима и статусом комуналних радника.

Очекујем од Вас да у наредних 5 дана, у зависности од Вашег расположивог времена примите делегацију Синдиката на састанак на којем би разговарали о могућем решењу овог захтева и одговарајућој препоруци председници Владе за спровођење истог.

С поштовањем,

мр Милан Грујић