Милан Грујић у посети ЈКП „Погребне услуге“ Београд

Председник Синдикта запослених у комунално-стамбеној делатности Србије Милан Грујић посетио је у уторак, 11. јула, Јавно комунално предузеће „Погребне услуге“ Беогард где је разговарао с  директором Драганом Балтовским  о пословању, и проблемима, у том  једном  од ретких успешних комуналних предузећа у Србији.

Између осталог, било је речи и о  примени Анексa I Посебног колективног уовора за запослене у комуналној делатности Србије којим је дефинисана исплата солидарне новчане помоћи запослемим комуналцима у предузећима у Србији. Директор Балтовски је обавестио председника Грујића да ће ускоро бити исплаћена солидарна помоћ од 22.620 запосленима у  „Погребним услугама“.

Такође, први човек овог београдског предузећа обећао је председнику Синдиката комуналаца Србије да ће на овогодишњим Радно-спортским сусретима  који ће се одржати у септембру у Бећићима учествовати и одређен број радинка из „Погребних услуга“.

Разговору који су водили Балтовски и Грујић присуствовали су и Зоран Јовановић директор Сектора за економско-финансијске и комерцијалне послове и Бранислав Јовановић, председник Самосталног синдиката „Погребних услуга“.