ОБАВЕШТЕЊЕ ЧЛАНСТВУ СА ДАНАШЊЕГ САСТАНКА (01.12.2017.)

Председницима градских, окружних одбора, синдикалних организација и чланству

Предмет: Обавештење

Поштовани,

Уз посредовање председника Социјално-економског савета и председника Савеза самосталних синдиката Србије-господина Љубисава Орбовића, одржан је састанак Синдиката запослених у комунално-стамбеној делатности Србије са министром привреде Гораном Кнежевићем (по овлашћењу председника Републике Србије и председнице Владе) и са представницима државне управе и локалне самоуправе, Министарства финансија и ресорног Министарства грађевине, саобраћаја и инфраструктуре, везан за корекцију – повећање зарада у комуналном сектору за 2018. годину.

Преговарачки тим Синдиката запослених у комунално-стамбеној делатности Србије, поред господина Љубисава Орбовића, сачињавали су председник Милан Грујић, Жељко Јелкић, Мартиновић Бобан, Зоран Антић и Александар Радојевић.

Након садржајне расправе договорено је да се нови састанак одржи у понедељак, 04.12.2017. године у 11 часова, у Министарству привреде, са истим учесницима, на којем ће министар Кнежевић у име Владе изаћи са конкретним предлогом решења за повећање зарада у комуналном сектору.

С поштовањем,

мр Милан Грујић