Поштоване колегинице и колеге синдикалци,

У петак 10. марта 2017. године на седници Владе Републике Србије ДАТА ЈЕ САГЛАСНОСТ ВЛАДЕ на предлог Анекса Посебног колективног уговора за јавна предузећа у комунално стамбеној делатности Србије. Тиме су се стекли услови за потписивање истог са ресорним министарством Грађевине, саобраћаја и инфраструктуре, у наредних 3-4 дана. Доказали смо као и много пута до сада, да сви циљеви за које се заједнички ангажујемо постају остварљиви.

Веома сам Вам захвалан на подршци у искреној намери да се побољша материјално социјални статус запослених у било ком облику новчаних примања. Само заједно и сложни бићемо гарант чланству да истински верују у остварење датих обећања.

Управо због тога Вас позивам да останете будни, и да се убудуће са знатно више енергије и страсти борите за оно у шта верујете да се одазовете позивима да се оштро супротставимо искушењима која нам тек предстоје (измена Закона о раду, стављање ван снаге Закона о умањењу зарада, јавно – приватно партнерство и још много тога још), и управо због тога свим властима шаљемо поруку „НИКАДА О НАМА БЕЗ НАС“