ПОЗИВАМО ВАС ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ
ЗА УЧЕШЋЕ НА РСИК 2017.

Преузмите потребне документе и уговоре.

Молимо да уз пријаву, потписан уговор ОБАВЕЗНО доставите и бланко менице као гаранцију плаћања учешћа.
Неопходно је да се до поласка уплати 60% укупног задужења.
Последњи рок за пријаве је 15.08.2017.

ПРЕУЗМИТЕ ДОКУМЕНТА И УГОВОРИ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Одржани 21. Интернационални радно -спортски сусрети радника комунално-стамбене делатности Србије – „РСИК 2016“

Тријумф спорта и пријатељства

Екипа Градског саобраћајног предузећа Београд најуспешнија на сусретима у Бечићима

На овогодишњим 21.по реду радно-спортким сусретима комуналаца Србије одржаним у Бечићима у Црног Гори од 15. до 21. септембра  окупило се неколико стотина учесника из моногобројних колектива у Србији и земаља у окружењу.

Око шест стотина такмичара разврстаних у неколико десетина екипа надметало се у 38 спортских и радних дсциплина. Између осталог, такмичење је одржано у малом фудбалу, кошарци, одбојци, мини баскету, одбојци на песку, пливању, стрељаштву, риболову, шаху, надвлачењу конопца,бацању плочица као и орезивању живе ограде, прању улица, аранжирању икебана и букета цвећа, монтирању водомера, расклапању и склапању радијатора.

Отварајући сусрете председник Синдиката комуналаца Србије Милан Грујић пожелео је такмчарима, и гостима, пријатан боравак на обали Јадрана у Бечићима, са поруком да сусрети протекну у спортском надметању, дружењу и склапању нових пријатељстава.

После петодневног напорног и узбудљивог такмичења и свакодневног дружења сумирани су остварени резултати. Најуспешнија на овогодишњим сусретима била је екипа  ЈКП Градског саобраћајног предузећа Београд, друго место припало је такмичарима ЈПКП Лазаревац а трећи су били комуналци ЈКП Градска чистоћа Београд.

За најбољег спортисту сусрета проглашени су Немања Антонијевић из Градске чистоће Београда и Срђан Јевђеновић из Водовода и канализације Обренвац, а најуспешнија спортисткиња је Ружица Кобиљски из Градског саобраћајног предузећа Београд.

На завршној свечаности најуспешнијим екипама и појединцима уручени су пехари и медаље. По устаљеној традицији, изабрани су мис и мистер овогодишњих сусрета. За најлепшу је проглашена Беба Пауновић а међу мушкарцима ово признање је припало Драгану Јокићу. Такође, титулу „Први глас РСИК 2016“ освојио је Немања Ранчић.