ПОЧЕЛЕ ПРИЈАВЕ ЗА РСИК 2019 - БЕЧИЋИ

Поштоване колегинице и колеге синдикалци,

Обавештавамо Вас да је Републички одбор Синдиката запослених у комунално-стамбеној делатности Србије на својој 16. редовној седници одржаној 02.11.2018. године, у Пожаревцу, донео одлуку да се од неколико понуда за организацију 24. „РСИК 2019“ као најповољнија понуда за одржавање „РСИК 2019“ прихвати понуда закупца у објекту хотел „Бечићи“ и другим смештајним објектима приближно истог квалитета, које комисија Синдиката одабере, те ће и ове године 24. Интернационални радно-спортски сусрети „РСИК 2019“ бити организовани  у Бечићима.

Жеља нам је да омогућимо да што већи број радника комуналне привреде из Србије учествује на играма. Потрудили смо се да Вам омогућимо да трошкове учешћа платите на рате. Сигуран сам да ћете на прави начин разумети ово наше залагање  и учинити својим учешћем на играма, да Синдикат буде јединствен у радно-производним и спортским такмичењима, игри и дружењу, а сутра јединствен у одбрани најбитних радно-правних и социјалних права.

Интернационални радно-спортски сусрети и превентивно-рекреативни одмори у оквиру истих, одржаће се у периоду од 15. септембра до 21. септембра 2019. године у Бечићима.

У прилогу дописа достављамо Вам:   Уговор за закључивање са  Синдикатом запослених у комунално-стамбеној делатности Србије;  и Пријаву за учешће.

• Свака синдикална организација потписује појединачни уговор са Синдикатом запослених у комунално-стамбеној делатности Србије, којим регулише услове учешћа током „РСИК 2019“. Контакт телефон/факс : 011/3237-159 и 3335-182; мејл: sindkomsrbije@gmail.com
  • Пријаве учесника за Ревијалне радно-спортске интернационалне сусрете “РСИК 2019” доставити најкасније до 01. августа 2019. године на адресуСиндикат запослених у комунално-стамбеној делатности Србије,
    11000 Београд  - Трг Николе Пашића бр. 5/III-16.

Упозоравамо вође екипа да ради идентификације такмичара, морају обезбедити оверен списак такмичара у 3 (три) примерка, списак фотокопираних радних књижица свих такмичара и личне карте/пасош (на увид) као и оверене здравствене књижице за све такмичаре. Пожељно је да сви учесници игара пре поласка за Бечиће обаве здравствене прегледе, како би се смањио ризик по здравље самих такмичара. Одговорност за здравствену способност својих такмичара преузимају вође екипа.

ВАЖНО: Вођа пута треба да понесе са собом оверени списак путника за Бечиће са бројем лк. и матичним бројем сваког од учесника - за рецепцију хотела у Бечићима. Они који се одлуче за организовани превоз аутобусом или комбијем, обавезно са собом да понесу поменути списак за граничне службе Србије и Црне Горе (свакој по 1 примерак оригинала у одласку, а такође и два примерка за повратак). Улазак у Црну Гору је са важећом личном картом.

ВЕОМА ВАЖНО: Обавештавамо све учеснике радничко-спортских сусрета  „РСИК 2019“ да ће се смештај учесника игара вршити у периоду од 13 часова па до коначног смештаја свих учесника, у зависности од динамике припреме смештајних капацитета.

Истовремено, задужују се председници синдикалних организација да са овим дописом упознају директора предузећа, како би утврдили који број учесника игара ће финансирати  предузеће, а који број синдикална организација, као и број оних који ће свој боравак финансирати сами.

Све потребне информације можете добити непосредно у Републичком одбору Синдиката запослених у комунално-стамбеној делатности Србије:  телефони 3237-159 и 3335-182, факс 3241-911, као и на сајту нашег Синдиката www.sindikatkomunalaca.rs и на E-mail: sindkomsrbije@gmail.com.

У уверењу да ћете се одазвати позиву и искористити дату понуду, срдачно Вас поздрављам.

Мр. Милан Грујић

Документи за пријаву учешћа

KOMPLET RSIK 2019

ПРИЈАВА УЧЕШЋА (ПРЕУЗЕТИ)

ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ УЧЕСНИЦИМА РСИК 2018.

Било је више учесника, више спортиста, више гостију, више забаве и лепих момента. Свима се захваљујемо на учешћу а више о протеклим играма имате у следећим вестима

ИЗВЕШТАЈ СА ИГАРА 2018

ОКРУГЛИ СТО О ЈАВНО ПРИВАТНОМ ПАРТНЕРСТВУ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Одржани 21. Интернационални радно -спортски сусрети радника комунално-стамбене делатности Србије – „РСИК 2016“

Тријумф спорта и пријатељства

Екипа Градског саобраћајног предузећа Београд најуспешнија на сусретима у Бечићима

На овогодишњим 21.по реду радно-спортким сусретима комуналаца Србије одржаним у Бечићима у Црног Гори од 15. до 21. септембра  окупило се неколико стотина учесника из моногобројних колектива у Србији и земаља у окружењу.

Око шест стотина такмичара разврстаних у неколико десетина екипа надметало се у 38 спортских и радних дсциплина. Између осталог, такмичење је одржано у малом фудбалу, кошарци, одбојци, мини баскету, одбојци на песку, пливању, стрељаштву, риболову, шаху, надвлачењу конопца,бацању плочица као и орезивању живе ограде, прању улица, аранжирању икебана и букета цвећа, монтирању водомера, расклапању и склапању радијатора.

Отварајући сусрете председник Синдиката комуналаца Србије Милан Грујић пожелео је такмчарима, и гостима, пријатан боравак на обали Јадрана у Бечићима, са поруком да сусрети протекну у спортском надметању, дружењу и склапању нових пријатељстава.

После петодневног напорног и узбудљивог такмичења и свакодневног дружења сумирани су остварени резултати. Најуспешнија на овогодишњим сусретима била је екипа  ЈКП Градског саобраћајног предузећа Београд, друго место припало је такмичарима ЈПКП Лазаревац а трећи су били комуналци ЈКП Градска чистоћа Београд.

За најбољег спортисту сусрета проглашени су Немања Антонијевић из Градске чистоће Београда и Срђан Јевђеновић из Водовода и канализације Обренвац, а најуспешнија спортисткиња је Ружица Кобиљски из Градског саобраћајног предузећа Београд.

На завршној свечаности најуспешнијим екипама и појединцима уручени су пехари и медаље. По устаљеној традицији, изабрани су мис и мистер овогодишњих сусрета. За најлепшу је проглашена Беба Пауновић а међу мушкарцима ово признање је припало Драгану Јокићу. Такође, титулу „Први глас РСИК 2016“ освојио је Немања Ранчић.