СПОРТСКИ СУСРЕТИ КОМУНАЛАЦА ПОНОВО У БЕЧИЋИМА

Овогодишњи Радно-спортски сусрети – РСИК 2017 Синдиката запослених у комунално-стамбеној делатности Србије одржаће се од 15. до 21.септембра у Бечићима у Црној Гори. На „плавом Јадрану“ окупиће се многи стари познаници из градова Србије, и неких земаља из региона, да се надмећу у радним и спортским дисциплинама, али, пре свега, и да се понво друже, и проведу незаборавне дане у овом лепом месту недалеко од Будве.

Пријаве за учешће на РСИК 2017 већ пристижу, а како се време приближава почетку сусрета, реално се очекује да ће интезитет пријављивања сваким даном бити све јачи.

У години за нама, комуналци Србије су, као и увек, марљиво и предано радили и 24 часа били на услузи грађанима. За такав рад нису били одговарајуће награђени, „каскали“ су за многима у јавним и иним службама који су, можда, и за мањи рад били боље плаћени. Синдикат комуналаца Србије се, уз велико залагање, изборио   за солидарну новчану помоћ која је већ почела да се исплаћује запосленима у комуналним  предузећима широм земље, а истовремено је у св акодневној комуникацији са локалном самоуправом и „агитује“ да се свим комуналцима у Србији та помоћ од 22.620 динара што пре исплати. И то није крај. Синдикат ће наставити, у преговрима са новом Владом Србије, да се и даље бори за бољи материјални положај запослених, и достојанствен живот од рада.

Уз захвалност за сав ваш труд и рад  и позив за долазак на РСИК 2017, поздравља вас ваш Синдикат запослених у комунално-стамбеној делатности Србије.

PLAKAT 2 BECICI KONACNO