НАЈАВА СЕДНИЦЕ РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА СИНДИКАТА

Шеснаеста седница Републичког Синдиката запослених у комунално стамбеној делатности Србије, у чијем раду ће учествовати и чланови Статутарног и Надзорног одбора, одржаће се 2. новембра 2018. године у Пожаревцу.

Поред информације са одржаних седница Председништва, на седници ће се разговарати и о даљим активностима у вези предлога стављања ван снаге Закона о умањењу зарада запосленима у комуналном сектору. На дневном реду су и делегирање председника окружног одбора Синдиката запослених у комунално стамбеној делатности Србије Пчињског округа за члана Републичког одбора, именовање чланова за попуњавање упражњавање места у Председништву, Надзорном и Статутарном одбору и информација о одржаним РСИ 2018.

мр Милан Грујић