ОБАВЕШТЕЊЕ О НАСТАВКУ ПРЕГОВОРА

ЧЛАНОВИМА ПРЕДСЕДНИШТВА, РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА, ПРЕДСЕДНИЦИМА ГРАДСКИХ, ОКРУЖНИХ И ОПШТИНСКИХ ОДБОРА, ПРЕДСЕДНИЦИМА СИНДИКАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА И ЧЛАНСТВУ

Поштовани,

Обавештавам вас да је данас, 18.11.2019. године у 8:30 у згради Министарства финансија одржан састанак између представника репрезентативних синдиката - Синдиката запослених у комунално-стамбеној делатности Србије и Гранског синдиката јавних, саобраћајних и комуналних делатности „Независност“ са министром финансија Синишом Малим и државном секретарком Јеленом Танасковић.

Делегацију Синдиката запослених у комунално-стамбеној делатности Србије сачињавали су: Љубисав Орбовић – председник СССС, Милан Грујић – председник, Гроздан Митић, Саша Нешић, Велисављевић Слободан, Мартиновић Бобан, Антић Зоран и Јелкић Жељко. Састанак је одржан у циљу тражења решења за висину и начин повећања зарада запослених у комуналном сектору. Након садржајне и конструктивне расправе закључено је да се преговори настављају и да ће о датуму новог састанка министар финансија обавестити председника СССС и синдикат у најкраћем року, у циљу постизања коначног договора.

О свим новим информацијама, везаним за повећање зарада у комуналном сектору, бићете благовремено обавештени.

С поштовањем

Милан Грујић